Rapperul Kanye West planuieste sa construiasca o catedrala in valoare de 5 milioane de dolari pentru sotia sa, Kim Kardashian, biserica urmand sa fie folosita pentru nuntile, inmormantarile si botezurile membrilor familiei, informeaza contactmusic.com.

"Vor sa aiba un spatiu in care sa organizeze nuntile, botezurile si inmormantarile familiei, in anii care vor veni", a declarat o sursa pentru publicatia National Enquirer. "Insa Kanye este Kanye si va exagera", a mai spus sursa. Se pare ca rapperului ii place sa viziteze biserici si admira foarte mult catedrala La Sagrada Familia din Barcelona, relateaza Mediafax.

Catedrala pe care doreste sa o construiasca va avea o capela dedicata mamei sale, dar si vitralii cu portretele lui, al lui Kim si al fiicei lor, North, potrivit sursei citate de National Enquirer. Kardashian si Kanye West au o relatie din 2012, iar fetita lor, North, s-a nascut la jumatatea lunii iunie 2013. Vedeta de televiziune si rapperul american s-au casatorit pe 24 mai 2014 la Florenta.

Rapperul si producatorul american Kanye West a devenit cunoscut la inceputul anului 2000. Cel de-al treilea album al sau, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vandute materiale discografice ale anului 2007. West este castigator a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus in colaborare cu Jay-Z, a fost lansat in vara anului 2011. Cel mai recent album al sau este "Yeezus", lansat in iunie 2013. Kim Kardashian, protagonista productiei TV "Keep Up with the Kardashians", este actrita de reality show cel mai bine platita din televiziunea americana, castigurile ei financiare ridicandu-se la peste 6 milioane de dolari in 2013.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri