Presedinta Liberiei, Johnson Sirleaf, a interzis, marti seara, circulatia pe timpul noptii, si a instituit zone de carantina in doua cartiere, unul dintre ele situat in capitala Monrovia, masuri menite sa opreasca raspandirea virusului Ebola, noteaza AFP.

Intr-un discurs radiotelevizat, sustinut marti seara, presedinta Liberiei, Ellen Johnson Sirleaf, a anuntat instituirea unor interdictii de circulatie intre orele locale 21.00 si 06.00 (00.00 si 09.00, orele Romaniei), in vigoare de miercuri, 20 august, in vederea opririi raspandirii virusului Ebola.

De asemenea, ea a ordonat "inchiderea tuturor centrelor de distractie (...) incepand de la ora locala 18.00 (21.00, ora Romaniei)", potrivit Mediafax. In plus, presedinta Liberiei a anuntat punerea in carantina a cartierului West Point, la periferia capitalei Monrovia, unde tineri au atacat un centru de izolare.

"Cartierele West Point din Monrovia si Dolo Town din Margibi sunt plasate in carantina si sub supraveghere sanitara", a precizat ea. Sirleaf, care a decretat la 6 august stare de urgenta, a deplans ca, in pofida intensificarii eforturilor si adoptarii unor masuri tot mai dure, raspandirea epidemiei de Ebola in tara nu a fost incetinita.
Liberia a inregistrat 466 de decese, cele mai multe, provocate de virusul Ebola.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri