Agentia rusa pentru protectia consumatorului (Rospotrebnadzor) din regiunea Sverdlovsk sustine ca marca de whisky american Jack Daniel's contine o substanta care poate fi folosita si ca insecticid, relateaza postul de radio RFE/RL, in pagina online.

De altfel, biroul regional al Rospotrebnadzor a anuntat ca marcile de whisky Jack Daniel's si Jim Beam nu indeplinesc normale sanitare si a ordonat companiilor regionale sa suspende vanzarea produselor, anunta Mediafax.

In replica, reprezentantii Jack Daniel's au respins acuzatiile cu privire la calitatea produselor.

Acuzatiile intervin in conditiile in Agentia rusa pentru protectia consumatorului a decis joi inchiderea a trei restaurante McDonald's din Moscova, pentru "numeroase incalcari ale normelor sanitare".

Presiunea asupra produselor americane din Rusia a luat amploare, dupa ce Moscova a interzis pentru un an importurile unor produse alimentare din Statele Unite, Uniunea Europeana, Australia, Canada si Norvegia, drept raspuns la sanctiunile impuse de Occident pentru criza din Ucraina.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri