Rusia intentioneaza sa prezinte pe 12 septembrie un plan de "rectificare" a Acordului de Asociere incheiat intre Ucraina si Uniunea Europeana, a anuntat ministrul rus al Dezvoltarii Economice, Aleksei Uliukaev, citat de agentia Itar-Tass, in pagina electronica.

"Este vorba de propunerea unor amendamente concrete, care ar trebui sa fie introduse in textul de baza al acordului", a afirmat el, adaugand ca propunerea urmeaza sa fie facuta in cursul unei reuniuni ministeriale de la Bruxelles.

Adjunctul ministrului, Aleksei Lihaciov, a afirmat marti seara ca Moscova, Kievul si Bruxelles-ul vor continua incercarile de a gasi o solutie pentru ingrijorarile Rusiei in legatura cu asocierea Ucrainei cu Uniunea Europeana. "Reprezentantii Uniunii Vamale si ai Uniunii Europene au convenit asupra unor consultari suplimentare pe aceasta tema. Consultarile vor incepe saptamana aceasta si se vor incheia pe 12 septembrie, la Bruxelles", a declarat Lihaciov, citat de agentia RIA Novosti, potrivit Mediafax.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri