Statele membre NATO au condamnat actele gruparii jihadiste Statul Islamic ca fiind "barbare si josnice", a precizat vineri premierul britanic David Cameron, la deschiderea celei de-a doua zile a summitului Aliantei Nord-Atlantice, la Newport, in Tara Galilor, informeaza AFP.

"Amenintarile acestor teroristi nu vor face decat sa sporeasca determinarea noastra de a ne apara valorile si de a invinge" gruparea Statul Islamic, a adaugat Cameron.

Lupta impotriva gruparii Statul Islamic urmeaza sa fie abordata la reuniunile organizate pe marginea summitului, in conditiile in care Washingtonul incearca sa construiasca o coalitie impotriva gruparii. Londra nu exclude participarea la raiduri aeriene americane in Irak, in conditiile in care un cetatean britanic luat ostatic de gruparea Statul Islamic este amenintat cu executia, arata Mediafax.

Organizatia terorista Statul Islamic, responsabila de numeroase atrocitati in Siria si Irak, a revendicat recent decapitarea a doi jurnalisti americani.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri