Acesta nu este primul moment stanjenitor al lui Cameron, scrie Daily Mirror, in pagina electronica. Astfel, in 2011, David Cameron a incercat sa joace ping pong la dublu cu Obama, in cadrul unei conferinte de presa. Dar dat fiind faptul ca nu este foarte bun la acest joc, momentul nu a fost unul flatant pentru premier, relateaza Mediafax.

Cameron s-a exprimat foarte clar ca nu vrea ca Jean-Claude Juncker sa preia functia de presedinte al Comisiei Europene. Dar avand in vedere popularitatea lui printre liderii europeni, a reusit sa obtina functia. Ulterior, cand cei doi s-au intalnit in fata Parlamentului European din Bruxelles nu au vrut in mod clar sa isi stranga mana si au sfarsit intr-un gest bizar, parand ca bat palma in aer.

Un alt incident in care Cameron a fost implicat alaturi de Obama a fost cel al fotografiei de la funeraliile fostului presedinte sud-african Nelson Mandela. Cei doi s-au fotografiat alaturi de atragatoarea Helle Thorning-Schmidt, premierul Danemarcei, provocand o reactie de nemultumire vizibila pe fata Primei Doamne a Statelor Unite, Michelle Obama.