Lantul american de magazine Kmart atrage atentia printr-o noua reclama hilara si unica denumita "Shop Like a Boss" (cum sa faci cumparaturi ca un sef) odata cu lansarea programului Store prin care cei care devin membrii isi pot rezerva online produse pentru 48 de ore urmand sa le plateasca in magazin, scrie popcrush.com.

Reclama are in prim plan o batranica, pe nume Julia Ruiz, care sta in camera de zi cu un laptop si face cumparaturi online pe site-ul Kmart. Dupa ce si-a ales produsele, incepe muzica si dintr-odata bunicuta se transforma intr-un sef de strada, imbracata cu o jacheta leopard, ochelari de soare si lanturi de aur.

In drum spre magazin este insotita de doi tineri, care ii deschid usile la intrare si danseaza in drum spre casa de marcat pentru a-si ridica produsele, unde poate plati cash, cec sau cu un card de credit. Majoritatea magazinelor online cer un card de credit, insa Kmart accepta si plata cash, deci americanii vor putea arunca bancnotele de dolari ca niste sefi de strada.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »Citeste si
In China, si coafezele ajunsesera sa dea sfaturi bursiere