Barbatul care a patruns vineri in incinta Casei Albe avea asupra sa un cutit si voia sa ii atraga atentia asupra problemelor tarii presedintelui Barack Obama, care plecase de doar patru minute, anunta Secret Service, conform Fox News.

Potrivit Secret Service, Omar J. Gonzales, in varsta de 42 de ani, avea ascuns sub haine un cutit in momentul in care a fost surprins in Casa Alba. In momentul in care a fost imobilizat, intrusul i-a spus unui agent ca era "preocupat de faptul ca situatia din SUA se agraveaza si ca trebuia sa il sesizeze pe presedintele Obama pentru a informa populatia", potrivit actului de acuzare, noteaza Mediafax.

Presedintele Barack Obama nu mai era la Casa Alba in momentul incidentului, petrecut vineri in jurul orei 19.20. Barack Obama, fiicele lui si un prieten parasisera Casa Alba cu patru minute inainte, indreptandu-se cu elicopterul spre resedinta de la Camp David (Maryland), unde familia prezidentiala petrece weekendul. Michelle Obama se afla deja la Camp David.

Initial, Secret Service anuntase ca intrusul nu era inarmat. Omar Gonzalez, domiciliat in Copperas Cove (Texas), a fost inculpat pentru patrundere ilegala in complexul prezidential. Intr-un alt incident, un barbat din New Jersey a oprit un vehicul in fata intrarii principale spre Casa Alba si a refuzat sa plece, fiind retinut.

Sursa foto: Gage Skidmore via Flickr

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri