Hilton Worldwide Holdings a convenit vanzarea complexului hotelier Waldorf Astoria New York companiei Anbang Insurance Group din China pentru 1,95 miliarde de dolari, relateaza CNBC.

Potrivit acordului, Anbang va permite Hilton sa administreze in continuare proprietatea in urmatorii 100 de ani, iar complexul hotelier de lux va fi trece printr-un proces de restaurare majora. Hilton intentioneaza sa foloseasca fondurile obtinute din vanzarea Waldorf Astoria New York la achizitia altor hoteluri in Statele Unite.

"Aceasta colaborare reprezinta o oportunitate unica pentru organizatiile noastre de a colabora pentru a maximiza valoarea acestui activ emblematic din Manhattan", a declarat Christopher J. Nassetta, presedinte si director general al Hilton Worldwide. Actiunile Hilton Worldwide sunt in urcare cu 2,6%, in timpul tranzactiilor electronice de la New York, informeaza Mediafax.

Sursa foto: Waldorf Astoria New York/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri