Un pasager american care a dat o alerta falsa de Ebola a generat panica intr-un avion cu 200 de pasageri la bord, care zbura catre Republica Dominicana. Autoritatile au izolat avionul timp de mai mult de o ora dupa aterizare, relateaza Fox News.

"Am fost in Africa", a strigat pasagerul neidentificat inainte de aterizare. "Am Ebola", a continuat americanul care calatorea de la Philadelphia la Punta Cana, potrivit declaratiilor initiale ale pasagerilor preluate in social media.

Pasagerii si personalul din zborul 845 al companiei US Airways s-au panicat avand in vedere ca virusul Ebola s-a raspandit rapid in Africa de Vest, care a facut circa 4,000 de victime.

O gluma care a speriat 200 de pasageri

Personalul de urgenta din aeroport a urcat la bordul avionului, iar pasagerul a fost dus la Centrul Medical din aeroport pentru a fi testat. Medicii au confirmat ca acesta nu avea febra, un prim simptom al infectarii cu Ebola, cu toate ca a tusit in timpul zborului.

Avionul a fost tinut pe pista timp de aproape doua ore, pana cand unitatile medicale si oficialii din aeroport au eliminat riscul unei infectii in randul celor peste 200 de pasageri.

Citeste si:
Un avion a aterizat de urgenta dupa ce un roman a agresat o stewardesa
VIDEO Un avion Blue Air a...

De asemenea, afirmatia pasagerului a fost dezmintita, dupa ce pasaportul acestuia a fost verificat si s-a aflat ca destinatia cea mai apropiata de Africa pe care a vizitat-o a fost Europa, in 2012.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »Citeste si
Alerta in Bucuresti dupa ce doua femei au fost atacate in strada