Epidemia de Ebola izbucnita in vestul Africii a provocat moartea a cel putin 4.033 de persoane, anunta Organizatia Mondiala a Sanatatii, citata de AFP, scrie Mediafax.

"Pana pe 8 octombrie, s-au inregistrat 4.033 de morti cauzate de Ebola, din totalul de 8.399 de cazuri de infectare raportate", a precizat OMS.

Bilantul anuntat anterior era de 3.865 de morti. Decese cauzate de febra hemoragica Ebola s-au inregistrat in Guineea, Liberia, Sierra Leone, Nigeria, Senegal, Spania si Statele Unite. In Liberia s-au inregistrat 4.076 de cazuri de Ebola si 2.316 decese. In Sierra Leone au decedat 930 de persoane din 2.950 de cazuri raportate.

In primul caz cunoscut de Ebola din afara Africii, o asistenta din Spania a contractat virusul dupa ce a avut grija de un preot bolnav, adus din Africa de Vest pentru tratament.

Sursa foto: Ebola, Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri