Premierul britanic, David Cameron, analizeaza posibilitatea introducerii unor masuri pentru limitarea numarului imigrantilor europeni care vin la munca in Marea Britanie, relateaza ziarul Financial Times.

Potrivit unor surse citate de FT si de Sunday Times, Downing Street elaboreaza un plan care prevede alocarea de coduri de asigurari sociale cu durata determinata imigrantilor europeni necalificati care vin sa munceasca in Marea Britanie, noteaza Mediafax.

David Cameron intentioneaza sa anunte noi masuri pentru limitarea imigratiei, in decembrie, dar analistii cred ca este vorba de un plan menit sa contracareze ascensiunea formatiunii eurofobe UKIP (Partidul Independentei Marii Britanii), in perspectiva unui scrutin legislativ partial, programat pe 20 noiembrie in circumscriptia Rochester/Strood.

Potrivit unor experti citati de Financial Times, restrictiile pe care Cameron intentioneaza sa le implementeze nu ar face decat sa stimuleze munca la negru.

Frederic Legrand / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri