Numirea fotbalistului Zinedine Zidane in consiliul de administratie al Danone "nu este, inca, o realitate", a declarat directorul grupului agroalimentar francez, Franck Riboud, intr-un interviu publicat, joi, de Le Figaro, dupa ce anuntase initial aceasta posibilitate.

Franck Riboud a tinut sa atenueze, astfel, efectul propriilor remarce, facute intr-un interviu publicat, la inceputul acestei saptamani, de Financial Times. "Numirea lui Zidane in consiliul Danone ar putea deveni o realitate. De ce nu?", a fost raspunsul dat in interviul acordat Financial Times la o intrebare privind posibilitatea ca fotbalistul sa se implice in activitatea acestei companii.

Veteranul capitan al echipei de fotbal a Frantei are legaturi cu Danone, printr-un parteneriat de 11 ani, prin care imaginea sa a putut fi utilizata pentru promovarea programelor pentru copii, dezvoltate de compania franceza.

Aceasta colaborare nu a fost periclitata de celebra lovitura, pe care jucatorul francez i-a aplicat-o fotbalistului italian Marco Materazzi, in finala Cupei Mondiale de Fotbal. "Acea intamplare nu schimba cu nimic popularitatea lui Zidane, legenda sa, ori proiectele pe care Danone le are cu el", a explicat Franck Riboud, in interviul pentru Le Figaro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »Citeste si