Un barbat din Statele Unite a fost arestat pentru ca ar fi amenintat doi politisti din statul Colorado, indreptand o banana spre ei, relateaza Mediafax, care citeaza CBS News.

Nathan Rolf Channing, in varsta de 27 de ani, este acuzat de amenintare, pentru ca cei doi politisti au crezut initial ca banana indreptata spre ei este o arma. Channing a fost arestat duminica, potrivit publicatiei locale Grand Junction Daily Sentinel.

Potrivit procesului verbal de arestare, politistii Joshua Bunch si Donald Love au afirmat ca Channing, care locuieste in Fruitvale, a indreptat fructul spre ei in timp ce traversa strada. Politistii au precizat ca s-au temut pentru vietile lor, desi au vazut ca obiectul indreptat spre ei era galben. Bunch a scris in procesul verbal ca de-a lungul timpului a vazut arme de diferite culori si forme.

El a adaugat ca partenerul sau, Donald Love, tocmai isi scotea arma de serviciu cand Channing a strigat "Este o banana!". Politistii au mai afirmat ca Channing le-a spus in final ca pregatea o inregistrare video pentru a posta pe YouTube.

Incidentul intervine dupa ce un baiat afroamerican de 12 ani a fost ucis sambata la Cleveland (Ohio) de un politist, in timp ce se amuza cu o arma de jucarie. De altfel, SUA se confrunta cu o situatie tensionata dupa exonerarea unui politist responsabil de moartea unui tanar de culoare la Ferguson, care a provocat proteste in toata tara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri