Sase militari ucraineni au fost ucisi in ultimele 24 de ore, iar 13 au fost raniti, in confruntarile din estul Ucrainei.

Sase militari ucraineni au fost ucisi in ultimele 24 de ore, iar 13 au fost raniti, in confruntarile din estul Ucrainei, anunta un purtator de cuvant militar, Andrei Lisenko, citat de AFP, potrivit Mediafax.

Confruntarile armate continua in estul Ucrainei, in contextul in care Administratia de la Kiev si insurgentii au semnat un nou armistitiu, valabil din 9 decembrie. Lisenko nu a precizat in ce zone au murit cei sase militari ucraineni, explicand doar ca au existat atacuri in zona aeroportului din Donetk. Un alt purtator de cuvant ucrainean,

Oleksi Dmitracikivski, a declarat ca insurgentii prorusi au atacat satul Piski, situat in apropierea aeroportului din Donetk. "Situatia de la aeroport este dificila", a confirmat ministrul ucrainean al Apararii, Stepan Poltorak. Administratia prooccidentala de la Kiev si liderii insurgentilor prorusi au anuntat joi un nou armistitiu, valabil din 9 decembrie.

Citeste si:
Principalele evenimente care au marcat lumea in anul 2015
Cronologie: principalele...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »Citeste si
Implicatii ale retragerii SUA din Siria in problematica securitatii