Cu totii am verificat e-mail-uri sau conturile de Twitter in timpul unei sedinte la birou, insa un politician britanic a fost prins in timp ce se juca in Parlament un popular joc de pe reteaua de socializare Facebook, scrie Mashable.

Parlamentarul conservator Nigel Mills a fost distras de celebrul joc Candy Crush in timp ce in Parlament se discuta reforma pensiilor si aspecte din industria de asigurari. In tot acest timp, parlamentarul aranja dulciuri pe iPad-ul sau.

Imaginile au aparut in publicatia The Sun. “Eram in timpul unei sedinte lungi despre reforma pensiilor, un subiect pe care eu il iau foarte in serios. Am fost surprins in timp ce nu eram atent si ma jucam putin, o partida sau doua de Candy Crush”, a explicat parlamentarul reporterilor The Sun.

Sursa foto: Twitter

Acesta a adaugat faptul ca era implicat in dezbatere, adresand din cand in cand intebari pe care le considera importante, insa a subliniat faptul ca nu se va mai juca in viitor in timpul unei sedinte parlamentare.

Situatia nu este una singulara, parlamentarii romani fiind si ei prinsi deseori "pe picior gresit" atunci cand, in timpul unor sedinte importante in Parlament, erau suprinsi fie dormind, fie jucandu-se pe telefon sau, mai grav, urmarind filme pentru adulti.

Sursa foto: Candy Crush, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri