Autoritatile bulgare au decretat miercuri situatie de urgenta in orasele Saedinenie si Pestera, din sudul tarii, din cauza inundatiilor provocate de precipitatiile abundente, relateaza site-ul Novinite.com, citand postul de televiziune bTV.

Mai multe case din orasul Saedinenie si din zonele apropiate au fost inundate de apele revarsate ale unor rauri. Situatia este critica in orasul Elhovo, unde nivelul raului Tundja este in crestere.

Apele raului Tundja au inundat marti seara principala sosea intre Kazanlak si Stara Zagora, unde traficul a fost oprit. Mai multe sate din regiune au fost inundate, iar locuitorii au fost evacuati. Situatia de urgenta a fost declarata si in orasul Belogradcik si satele din apropiere, care au ramas fara curent electric incepand de saptamana trecuta, scrie Mediafax.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri