Lacomie, saracie, inegalitate, distrugerea mediului inconjurator, razboaie… cum reusesc cei care conduc lumea sa nu fie trasi la raspundere? Cum pot doar cativa oameni in costume sa mentina puterea si bogatia, in vreme ce restul lumii se indreapta spre colaps?

Distragerea atentiei este cheia acestei ecuatii: protestele, conflictele rasiale, religioase sau intre diferite doctrine politice nu fac decat sa distraga atentia de la oamenii cheie, scrie collective-evolution.com.

“Problema rasiala bazata pe culoarea pielii este una puternic emotionala in randul multora, a cauzat o dezbinare de neimaginat si a fost folosita intentionat pentru a instiga grupuri mari de persoane. Acesta este un apel catre toti cei care sunt liberi indiferent de rasa, clasa sau avere. Tuturor ni s-a negat libertatea si demnitatea, am fost tinuti captivi intr-o viata de servitute fata de familia bancherilor si de latul pe care acestia il au in jurul planetei noastre – indiferent de culoarea pielii pe care o avem”, a declarat Michael Tellinger, fondator al partidului sud-african Ubuntu.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »Citeste si
Ministerul Finantelor s-a imprumutat astazi la banci 90 de mil. de lei