Un important dispozitiv al fortelor de politie franceze a fost mobilizat in localitatea Crepy-en-Valois, situata la aproximativ 60 de kilometri nord de Paris, unde cei doi suspecti in cazul atentatului de la Paris s-ar fi baricadat intr-o casa, relateaza France 3, citat de Mediafax.

Doua elicoptere Puma pentru transportul trupelor survoleaza in prezent localitatea Crepy-en-Valois, din departamentul Oise, dupa ce suspectii in cazul atentatului de la redcatia Charlie Hebdo au fost reperati la Villers-Cotterêts in cursul diminetii. Mai multe autovehicule ale jandarmeriei au fost de asemenea observate pe strazile din localitate. Potrivit postului France 3 citat de Le Figaro, cei doi suspecti s-ar fi baricadat intr-o casa din Crepy-en-Valois.

Prefectura departamentului Oise a confirmat ca o operatiune de urmarire este in curs in localitate. Parisul s-a confruntat miercuri cu cel mai sangeros atac comis in Franta de un secol, respectiv un masacru cu arme Kalasnikov in plina sedinta de redactie la publicatia Charlie Hebdo, care s-a soldat cu 12 morti si 11 raniti. Autorii atacului au fost identificati drept fratii Cherif si Said Kouachi, cunoscuti de serviciile franceze antiterorism, care au fost dati in urmarire.

Sursa foto: MediafaxFOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri