Un individ inarmat cu o surubelnita a incercat sa patrunda cu forta, joi dimineata, in redactia publicatiei Valeurs Actuelles din Paris, relateaza ziarul Le Figaro.

Incidentul a avut loc joi la ora 11.00, in cartierul Bourse din Paris. Un barbat a incercat sa intre ilegal in redactia revistei Valeurs Actuelles. Fiind intampinat de doi politisti, individul a fugit, dar a fost prins in scurt timp. Asupra suspectului a fost gasita o surubelnita. El scosese bateria telefonului mobil, pentru a nu putea fi localizat de autoritati. Individul a fost plasat in arest preventiv, scrie Mediafax.

Incidentul intervine dupa atacul islamist comis miercuri la redactia revistei Charlie Hebdo, soldat cu 12 morti si 11 raniti. Valeurs Actuelles este o revista saptamanala, cu sediul la Paris, fondata in anul 1966 de jurnalistul Raymond Bourgine. Avand initial profil economic, ca succesor al publicatiei Finances, revista Valeurs Actuelles a inceput treptat sa aiba o abordare editoriala generalista si de opinie.

Sursa foto: Masina de politie/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri