Fortele speciale franceze au lansat asaltul in cladirea in care se presupune ca se ascund autorii atacului comis la redactia Charlie Hebdo, fratii Kouachi fiind ucisi, iar ostaticii eliberati, potrivit AFP, citat de Digi24.

Presupusii autori ai atacului care a vizat revista Charlie Hebdo au luat un ostatic intr-o tipografie din localitatea Dammartin-en-Goële, situata in nordul Frantei. La locul incidentului au fost auzite explozii si schimburi de focuri.

Zece persoane au fost luate ostatice, vineri dimineata, intr-o tipografie din localitatea Dammartin-en-Goële (Seine-et-Marne) situata la nord de Paris, afirma France 2 intr-o editie speciala. Urmarirea fratilor Cherif si Said Kouachi s-a intensificat vineri dimineata in sudul departamentelor Aisne si Oise. In urma schimbului de focuri care a avut loc la Dammartin-en-Goële (Seine-et-Marne), doua persoane au murit si alte 20 au fost ranite. Cei doi suspecti s-ar fi baricadat intr-o tipografie, unde detin ostatice mai multe persoane.

Un vehicul a fost furat vineri, in jurul orei 08.40 (09.40 ora Romaniei) la Montagny-sainte-Félicité, in Oise, de doi indivizi inarmati cu pistoale automate si cu semnalmentele fratilor Kouachi, cei doi suspecti in atentatul de la Charlie Hebdo. Cateva minute mai tarziu, un schimb de focuri a avut loc in Seine-et-Marne, in dreptul localitatii Dammartin-en-Goële, in apropiere de zona unde au loc operatiunile de cautare a fratilor Cherif si Said Kouachi. Mai multi barbati aflati la bordul unei masini au tras in fortele de ordine.

Totodata, fortele speciale franceze au lansat asaltul in piata evreiasca din Paris, mai multi ostatici fiind eliberati. Cei cinci ostatici care erau retinuti de doi islamisti au fost eliberati.

Sursa foto: AFP / Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri