Traficul a fost intrerupt sambata, dupa un "incident" in Tunelul de sub Canalul Manecii, fiind detectat fum intr-unul dintre tuneluri, au anuntat societatile Eurotunnel si Eurostar pe Internet, transmite AFP. (UPDATE) Traficul a fost reluat in Tunelul de sub Canalul Manecii in noaptea dintre sambata si duminica.

Stirea Initiala

"Din cauza unui incident in tunel, toate plecarile sunt in prezent suspendate in ambele directii", preciza Eurotunnel-Le Shuttle pe contul de Twitter, adaugand ca detectoarele de fum s-au activat intr-unul dintre tuneluri, fara sa precizeze originea incidentului, potrivit Mediafax.

La randul sau, Eurostar anunta sambata dupa-amiaza, pe site, ca "in urma unei degajari de fum intr-unul dintre tunelurile pentru circulatie, niciun tren nu poate circula astazi (sambata)". Societatea le recomanda calatorilor sa "nu se preznte la gara si sa-si amane calatoria".

Toate trenurile Eurostar erau nevoite sa se intoarca din drum, catre gara de plecare, adauga ea. In noiembrie 2012, izbucnirea unui incendiu la bordul unui tren de marfa a provocat oprirea traficului sub Canalul Manecii timp de doua ore.

Citeste si:
UE are un plan in fata urgentei crizei imigrantilor
UE anunta un plan in fata...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Citește și
COVID-19 | Netflix donează 100 de milioane de dolari pentru angajații concediați
Setari Cookie-uri