Traficul a fost intrerupt sambata, dupa un "incident" in Tunelul de sub Canalul Manecii, fiind detectat fum intr-unul dintre tuneluri, au anuntat societatile Eurotunnel si Eurostar pe Internet, transmite AFP. (UPDATE) Traficul a fost reluat in Tunelul de sub Canalul Manecii in noaptea dintre sambata si duminica.

Stirea Initiala

"Din cauza unui incident in tunel, toate plecarile sunt in prezent suspendate in ambele directii", preciza Eurotunnel-Le Shuttle pe contul de Twitter, adaugand ca detectoarele de fum s-au activat intr-unul dintre tuneluri, fara sa precizeze originea incidentului, potrivit Mediafax.

La randul sau, Eurostar anunta sambata dupa-amiaza, pe site, ca "in urma unei degajari de fum intr-unul dintre tunelurile pentru circulatie, niciun tren nu poate circula astazi (sambata)". Societatea le recomanda calatorilor sa "nu se preznte la gara si sa-si amane calatoria".

Toate trenurile Eurostar erau nevoite sa se intoarca din drum, catre gara de plecare, adauga ea. In noiembrie 2012, izbucnirea unui incendiu la bordul unui tren de marfa a provocat oprirea traficului sub Canalul Manecii timp de doua ore.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri