Potrivit unor oficiali locali, 25 de persoane au murit si 15 au fost ranite, inclusiv doua persoane aflate la sol. Eforturile echipelor de interventie continua, in conditiile in care 18 persoane sunt in continuare date disparute. Echipele de interventie au gasit cutiile negre ale avionului, care sunt esentiale pentru stabilirea circumstantelor accidentului, potrivit agentiei oficiale CNA.

Avionul avea la bord 58 de persoane, dintre care 53 de pasageri si cinci membri ai echipajului. Dintre pasageri, 31 erau turisti din China continentala, care cel mai probabil se intorceau acasa, intrucat multe persoane vin in Taiwan prin insulele Kinmen.

Avionul ATR-72 tocmai decolase de pe aeroportul Songshan din Taipei si se indrepta catre insulele Kinmen, in largul coastei de sud-est a Chinei, a precizat agentia CNA. Controlorii de trafic aerian au pierdut contacul cu avionul la ora locala 10.55 (04.55 ora Romaniei). Inregistrari video, realizate probabil din masinile care treceau pe pod, arata cum avionul pierde rapid in altitudine, loveste un taxi, apoi marginea podului, inainte de a se prabusi in rau.

Cititi si stirea initiala