Fostul presedinte ucrainean Viktor Ianukovici, inlaturat de la putere in februarie 2014 si refugiat in Rusia, promite sa revina pentru a ajuta Ucraina, confruntata cu un conflict separatist, conform unui interviu acordat postului Pervi Kanal, prezentat de Le Figaro.

"Imediat ce voi avea posibilitatea, vreau sa revin si voi face totul pentru a imbunatati situatia in Ucraina", a declarat Viktor Ianukovici. "Daca Dumnezeu m-a lasat in viata, poate inca mai este nevoie de mine", a apreciat Viktor Ianukovici, inlaturat din functia de presedinte al Ucrainei pe 21 februarie 2014, dupa protestele violente de la Kiev, soldate cu 100 de morti, potrivit Mediafax.

"In momentul de fata, tara este distrusa, arbitrarul si nedreptatea domnesc in Ucraina", a acuzat Viktor Ianukovici. "In tot acest timp, am fost obsedat de ideea de a reveni in fruntea miscarii de protest fata de Administratia prooccidentala de la Kiev, dar toti sustinatorii mei s-au opus", a adaugat Viktor Ianukovici.

Imediat dupa inlaturarea presedintelui prorus Viktor Ianukovici, la sfarsitul lunii februarie 2014, Rusia a anexat regiunea ucraineana Crimeea, iar in estul tarii a izbucnit un conflict separatist soldat cu cel putin 5.700 de morti.

A_Lesik / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri