Grupul australian de constructii Multiplex Group Ltd, compania responsabila de reconstruirea stadionului Wembley din Londra, a anuntat o crestere a profitului anual de 157%.
Cifra de profit a trustului pe perioada iulie 2005-iunie 2006 a fost de 216,8 milioane de dolari, fata de 84,3 milioane de dolari in anul precedent.
Cresterea este foarte mare date fiind pierderile substantiale suferite de companie din cauza intarzierilor cu amenajarea stadionului londonez.

Acestea au fost estimate la 319,8 milioane de dolari pentru divizia de constructii a companiei australiene, se arata pe site-ul companiei Multiplex. Trustul a reusit totusi sa recupereze aceste pierderi si sa realizeze un profit important prin vanzari semnificative de proprietati si cresteri importante in alte divizii.

Multiplex este angajata intr-un proiect de amploare de modernizare a stadionului de 90.000 de locuri din Nordul Londrei, dar lucrarile au fost incetinite foarte mult din cauza unor costuri neasteptate si a unor conflicte intre Multiplex si constructorii contractati. Conform declaratiilor celor de la Multiplex, stadionul nu va fi functional mai devreme de iunie 2007.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri