Actorul Harrison Ford a fost grav ranit, joi, in urma prabusirii unui avion de epoca, care dateaza din al Doilea Razboi Mondial, pe un teren de golf din Mar Vista, la vest de Los Angeles, in California, relateaza NBC News.

Surse au anuntat ca actorul are rani grave la nivelul capului, inclusiv posibile fracturi. El a fost dus imediat la un spital local, scrie Mediafax.

Avionul pe care il pilota s-a prabusit pe un teren de golf la scurt timp dupa decolare de la aeroportul din Santa Monica, potrivit lui Ian Gregor, de la Administratia Federala a Aviatiei.

Actorul american Harrison Ford s-a nascut pe 13 iulie 1942 in Chicago. El si-a inceput cariera in 1964 si a devenit unul dintre cei mai cunoscuti actori de la Hollywood, in special datorita rolurilor din Razboiul Stelelor, Evadatul si Indiana Jones.

Sursa foto: DenisShumov / Shutterstock.com

Sursa foto: Harrison Ford/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri