Presedintele rus, Vladimir Putin, se va intalni luni cu presedintele kirgiz Almazbek Atambaiev la Sankt Petersburg, a anuntat astazi Kremlinul intr-un comunicat, pe fondul speculatiilor ca presedintele ar fi bolnav dupa anularea unei vizite in Kazahstan.

Principalul subiect pe agenda va fi continuarea cooperarii bilaterale, in special in domeniul comertului si investitiilor, contactelor culturale si umanitare si a relatiilor din sectorul energetic, afirma comunicatul presedintiei ruse. Cei doi presedinti vor discuta si despre aderarea Kirgizstan la Uniunea Economica Eurasiatica, din care fac parte Rusia, Belarus, Kazahstan si Armenia, scrie Mediafax.

Kremlin a anuntat miercuri ca Vladimir Putin si-a amanat o vizita pe care urma sa o efectueze in Kazahstan, informatia declansand un val de zvonuri in mediile online. Unele sugereaza ca liderul rus ar fi grav bolnav, altele ca doar ar planui debarcarea unei figuri importante din Guvern. Vladimir Putin a aparut ultima data in public pe 5 martie, cand s-a intalnit cu premierul italian Matteo Renzi, la Moscova.

Serviciul de presa de la Kremlin a difuzat miercuri o fotografie cu o intalnire intre Vladimir Putin si guvernatorul regional al Kareliei. Agentiile locale au relatat despre intalnire la 5 martie, in timp ce agentia RBC a citat o sursa anonima din cadrul biroului guvernatorului care sustine ca intalnirea a avut loc de fapt la 4 martie.

Potrivit Euronews, The Interpreter a publicat traducerea unui e-mail trimis Russkii Monitor si care ar fi semnat de un "oficial de la Spitalul Clinic Central al Departamentului pentru Afaceri Prezidentiale din Moscova, sub acoperirea anonimatului". Oficialul sustine ca "printre pacientii acestui spital de elita din Moscova, unde sunt internati lideri ai Federatiei Ruse, exista zvonuri ca Vladimir Putin a fost diagnosticat in urma cu cateva zile cu un accident vascular ischemic".

Redactia cotidianului precizeaza insa ca nu poate confirma sau infirma aceasta informatie, dar subliniaza ca presedintele nu a mai fost vazut in public de saptamana trecuta. "Observatorii remarca faptul ca de cand Putin a preluat puterea, nu s-a intamplat niciodata ceva de genul acesta", adauga cotidianul. In octombrie, New York Post a publicat zvonuri potrivit carora presedintele rus ar fi bolnav de cancer pancreatic.

Sursa foto: Kremlin.ru

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri