Citadel Broadcasting Corp. doreste sa renegocieze termenii contractului de 2.7 miliarde de dolari incheiat cu Walt Disney Co., a precizat seful executiv al Citadel, intr-un interviu.
Citadel, care a fost de acord sa cumpere afacerea in februarie, spera sa renegocieze termenii contractului in ceea ce priveste oferta financiara in cazul actiunilor.

La momentul intelegerii initiale, actiunile erau evaluate la 1.3 miliarde dolari sau la 1.4 miliarde dolari, cash. Dar daca actiunile ramaneau la un nivel scazut, atragea de la sine o clauza care sa garanteze un pret mai mare pentru Dianey. Principalul motiv pentru care actiunile Citadel au scazut atat de mult sunt performantele slabe ale veniturilor postului de radio Disney ABC, spun analistii. Chiar si in aceste conditii negocierile nu au avut insa loc, au precizat surse apropiate situatiei. Nici unul dintre reprezentantii celor doua companii nu au fost gasiti pentru alte detalii.

Citadel Broadcasting Corporation, fondata in 1984, in Las Vegas, este o companie de radiodifuziune care din februarie 2006 detine si opereaza cu 58 statii radio AM si 163 FM, pe 49 de piate din S.U.A.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri