Vladimir Putin participa la o intalnire cu omologul sau kargaz Almazbek Atambaiev la Palatul Konstantinovski de la Strelna, langa Sankt Petersburg, dupa zece zile de absenta si un val de speculatii despre locul in care se afla si sanatatea celui mai puternic om din Rusia, relateaza Tass online, citat de Mediafax.

Este vorba despre a doua intalnire intre cei doi presedinti de la inceputul lui 2015, precizeaza agentia rusa de stat.

Putin a aparut ultima data in public pe 5 martie, cand l-a primit pe premierul italian Matteo Renzi la Kremlin.Vladimir Putin, in varsta de 62 de ani, si-a anulat saptamana trecuta participarea la o serie de evenimente planificate anterior, inclusiv o vizita in Kazahstan, o republica din Asia Centrala, si semnarea unui acord cu republica separatista georgiana Osetia de Sud, relateaza AFP pe site, scrie Mediafax.

Absenta sa neobisnuit de lunga din public a declansat un adevarat val de speculatii cu privire la motive, inclusiv ca liderul rus ar fi devenit tata, ar fi fost inlaturat de la putere printr-o lovitura de palat, s-ar fi imbolnavit, si-ar fi facut o operatie estetica sau ar fi murit.

O serie de glume morbide s-au propagat ca un incendiu pe retele de socializare - ultimul bastion al libertatii de exprimare in Rusia - iar hashtagul #Putinumer (#Putinmort) a devenit foarte popular pe Twitter.

Purtatorul sau de cuvant Dmitri Peskov a declarat ca presedintele rus este sanatos, respingand zvonurile, pe care le-a catalogat drept o "nebunie de martie". Canalul independent de televiziune pe Internet Dojd (Ploaie) a anuntat duminica, citand surse neprecizate, ca presedintele rus a facut o gripa si s-a retras la resedinta de pe Lacul Valdai (nord).

Rusia marcheaza saptamana aceasta un an de la referendumurile organizate in pripa in Peninsula ucraineana Crimeea care au condus la anexarea teritoriului din nordul Marii Negre. Putin a declarat, intr-un documentar difuzat duminica, cu aceasta ocazie, ca Rusia era pregatita, in urma cu un an, sa-si puna fortele nucleare in stare de alerta de razboi din cauza situatiei din Crimeea.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri