Presedintele rus Vladimir Putin a sugerat ca ar putea sa nu mai candideze pentru un nou mandat la alegerile prezidentiale din 2018, afirmand ca altcineva ar putea fi sef al statului in 2019, relateaza Russia Today.

Putin a facut aceasta afirmatie dupa ce a fost invitat sa participe la competitia WorldSkills International din 2019, pe care orasul rus Kazan spera sa o gazduiasca. "Evenimentul despre care discutam va avea loc in 2019, iar alegerile prezidentiale din Rusia vor fi in 2018", i-a raspuns Putin presedintelui WorldSkills International (WSI), Simon Bartley. "Dar sunt increzator ca oricine va deveni sef al statului va fi bucuros sa participe la acest eveniment", a adaugat Vladimir Putin, citat de Mediafax.

Presedintele rus a fost intrebat de mai multe ori despre planurile sale, dupa ce a fost reales in martie 2012, dar raspunsurile sale au fost intotdeauna evazive. In 2014, el a spus ca este prea devreme pentru ca cineva sa ia decizii despre alegeri care vor avea loc peste atata timp. Centrul de sondare a opiniei publice Levada a prezentat miercuri un sondaj de opinie, conform caruia 85 la suta dintre rusi evalueaza pozitiv activitatea lui Putin ca presedinte, in timp ce doar 14 la suta sunt nemultumiti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri