O adolescenta care a supravietuit masacrului de la Universitatea din Garissa, in estul Kenyei, a fost gasita sambata, la doua zile dupa ce extremisti islamisti au ucis 148 de persoane, a anuntat Crucea Rosie, citata de NBC News.

Cynthia Charotich, in varsta de 19 ani, a declarat ca s-a ascuns intr-un dulap si a refuzat sa iasa chiar si cand unii dintre colegii ei au parasit locurile unde se refugiasera, de teama ca atacatorii ar putea fi inca la locul masacrului. Intre timp i s-a facut atat de foame si sete incat a baut o lotiune. "M-am rugat la Dumnezeu", a afirmat Charotich, care este crestina. Tanara parea sa fie in stare buna, desi era obosita si ii era sete, potrivit Mediafax.

Ea a fost descoperita in timp ce 300 de persoane asteptau la morga din capitala Kenyei, Nairobi, pentru a primi vesti despre rudele lor. In total, 148 de persoane, majoritatea studenti, au fost ucise si alte 104 au fost ranite in atacul comis joi la Garissa de membri ai organizatiei islamiste sunnite Al-Shabaab. Islamistii Al-Shabaab au luat ostatici 815 studenti la Universitatea din Garissa, iar autoritatile au reusit sa salveze cel putin 500. Zeci de studenti au fost executati sumar dupa ce le-au raspuns atacatorilor ca sunt crestini.

Sursa foto: Shutterstock / Atac armat

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri