Joe Biden, vicepresedintele SUA, a fost surprins pe camera cu suzeta nepotului lui Michael Bloomber, fost primar al New York-ului, in gura.

Situatia stanjenitoare a avut loc la ambasada britanica din Washington, unde Michael Bloomberg a primit titlul de "Cavaler al ordinului de excelenta al Imperiului britanic". La ceremonie a fost prezent si nepotelul lui Michael Bloomberg, Jasper, in varsta de un an si trei luni, potrivit Mediafax.

Dupa ceremonie, fiica lui Michael Bloomberg, Georgina, a postat o imagine in care vicepresedintele american Joseph Biden il tine in brate pe Jasper. In gura lui Biden este vizibila suzeta copilului...

"Ce trebuie sa faca un baietel cand vicepresedintele SUA ii fura suzeta?!", a comentat Georgina Bloomberg sub fotografia postata pe propria pagina de Facebook. Imaginea stanjenitoare a politicianului american a starnit o serie de comentarii controversate. Presa nu a avut acces la evenimentul desfasurat la ambasada britanica din Washington.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri