"Vom realiza in India un nivel de crestere care nu il mai putem realiza aici", a declarat un purtator de cuvant al grupului pentru cotidianul german. Grupul EADS va investi aproximativ doua miliarde de euro in urmatorii 15 ani in locatii de cercetare si productie de pe sub-continentul indian, conform purtatorului de cuvant.

Momentan grupul european detine o singura locatie de asamblare in India, a filialei sale Airbus. Filiala Eurocopter ar trebui sa coopereze cu grupul indial HAL pentru dezvoltarea unui nou elicopter militar, informeaza NewsIn.

Proiectul va fi anuntat saptamana viitoare cu ocazia vizitei in India a ministrului german al economiei, Michael Glos. Co-presedintele german al EADS, Tom Enders, se alatura ministrului in aceasta vizita. Compania Airbus a beneficiat anul trecut de un numar de 229 de comenzi din India dintr-un total de 1055. in februarie compania a anuntat vanzarea a 43 de modele de avioane de raza medie companiei Indian Airlines. Airbus incearca sa se impuna si pe piata aeleiavelor de aparare a Indiei.

"Vom realiza in India un nivel de crestere care nu il mai putea realiza aici", a declarat un purtator de cuvant al grupului pentru cotidianul german. Grupul EADS va ivesti aproximativ doua miliarde de euro in urmatorii 15 ani in locatii de cercetare si productie de pe sub-continentul indian, conform purtatorului de cuvant.

Momentan grupul european detine o singura locatie de asamblare in India, a filialei sale Airbus. Filiala Eurocopter ar trebui sa coopereze cu grupul indial HAL pentru dezvoltarea unui nou elicopter militar, continua cotidianul german fara a cita nici o sursa. Proiectul va fi anuntat saptamana viitoare cu ocazia vizitei in India a ministrului german al economiei, Michael Glos. Co-presedintele german al EADS, Tom Enders, se alatura ministrului in aceasta vizita.

Compania Airbus a beneficiat anul trecut de un numar de 229 de comenzi din India dintr-un total de 1055. in februarie compania a anuntat vanzarea a 43 de modele de avioane de raza medie companiei Indian Airlines. Airbus incearca sa se impuna si pe piata aeleiavelor de aparare a Indiei.