Grupul european de aeronautica si aparare EADS doreste sa isi extinda activitatile in India, investind in locatii de productie si intr-un proiect de cooperare pentru elicopterele militare.
"Vom realiza in India un nivel de crestere care nu il mai putem realiza aici", a declarat un purtator de cuvant al grupului pentru cotidianul german. Grupul EADS va investi aproximativ doua miliarde de euro in urmatorii 15 ani in locatii de cercetare si productie de pe sub-continentul indian, conform purtatorului de cuvant.

Momentan grupul european detine o singura locatie de asamblare in India, a filialei sale Airbus. Filiala Eurocopter ar trebui sa coopereze cu grupul indial HAL pentru dezvoltarea unui nou elicopter militar, informeaza NewsIn.

Proiectul va fi anuntat saptamana viitoare cu ocazia vizitei in India a ministrului german al economiei, Michael Glos. Co-presedintele german al EADS, Tom Enders, se alatura ministrului in aceasta vizita. Compania Airbus a beneficiat anul trecut de un numar de 229 de comenzi din India dintr-un total de 1055. in februarie compania a anuntat vanzarea a 43 de modele de avioane de raza medie companiei Indian Airlines. Airbus incearca sa se impuna si pe piata aeleiavelor de aparare a Indiei.

"Vom realiza in India un nivel de crestere care nu il mai putea realiza aici", a declarat un purtator de cuvant al grupului pentru cotidianul german. Grupul EADS va ivesti aproximativ doua miliarde de euro in urmatorii 15 ani in locatii de cercetare si productie de pe sub-continentul indian, conform purtatorului de cuvant.

Momentan grupul european detine o singura locatie de asamblare in India, a filialei sale Airbus. Filiala Eurocopter ar trebui sa coopereze cu grupul indial HAL pentru dezvoltarea unui nou elicopter militar, continua cotidianul german fara a cita nici o sursa. Proiectul va fi anuntat saptamana viitoare cu ocazia vizitei in India a ministrului german al economiei, Michael Glos. Co-presedintele german al EADS, Tom Enders, se alatura ministrului in aceasta vizita.

Compania Airbus a beneficiat anul trecut de un numar de 229 de comenzi din India dintr-un total de 1055. in februarie compania a anuntat vanzarea a 43 de modele de avioane de raza medie companiei Indian Airlines. Airbus incearca sa se impuna si pe piata aeleiavelor de aparare a Indiei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri