Floyd Mayweather, in varsta de 37 de ani, este neinvins acum in 48 de meciuri, iar Manny Pacquiao, in varsta de 36 de ani, are 57 de victorii si sase infrangeri in 65 de partide. Mayweather detine centurile WBC si WBA la categoria semimijlocie, iar acum va avea si centura WBO, care era detinuta de Pacquiao, scrie Mediafax.

Floyd Mayweather: Voi mai sustine un meci in septembrie si apoi ma voi retrage

Floyd Mayweather a declarat, duminica dimineata, dupa ce l-a invins la puncte pe filipinezul Manny Pacquaio, ca va mai sustine un singur meci, in luna septembrie, iar apoi se va retrage din activitate. "Multumesc lui Dumnezeu pentru aceasta victorie. Multumesc fanilor. Manny este un pugilist foarte bun. Acum inteleg de ce este in elita boxului. A avut momente bune in meci, dar am avut o tactica inteligenta. Am facut ceea ce trebuia, sunt binecuvantat. A meritat sa astept, acum voi fi in cartile de istorie. Voi mai sustine un meci in septembrie si apoi ma voi retrage", a declarat Mayweather imediat dupa meciul cu Pacquaio.

Manny Pacquiao: Am crezut ca am castigat meciul

Manny Pacquiao a afirmat, duminica dimineata, imediat dupa meciul cu Floyd Mayweather, ca a crezut ca a castigat intalnirea disputata la MGM Grand Arena din Las Vegas, in care americanul a fost declarat invingator la puncte. "Cred ca a fost un meci bun si am crezut ca am castigat. El s-a miscat foarte mult, dar nu este la fel de puternic ca altii. Nu conteaza ca este mai inalt ca mine, am luptat cu unii mai inalti", a declarat pugilistul filipinez.

Meciul a fost arbitrat de americanul Kenny Bayless, care a fost platit cu suma de 25.000 de dolari. Arbitri-judecatori au fost Bert Clements, Dave Moretti si Glenn Feldman si fiecare au primit cate 20.000 de dolari. Cei trei arbitri-judecatori i-au acordat victoria lui Mayweather in unanimitate: 118-110, 116-112 si 116-112.

Sursa foto: Floyd Mayweather, Shutterstock