Un anchetator din cadrul Comitetului rus de ancheta a fost retinut in timp ce primea un milion de dolari mita, a anuntat marti Iulia Ivanova, adjunct al sefului departamentului din Moscova al Comitetului de ancheta, relateaza agentia Tass, in pagina electronica.

"Suspectul a fost retinut si in curand va fi luata o decizie privind masura restrictiva care va fi dispusa impotriva sa", a declarat Ivanova, adaugand ca departamentul din Moscova a fost implicat direct in depistarea infractiunii. Potrivit unei surse citate de Tass, un oficial de la departamentul de ancheta din estul Moscovei a cerut mita de la reprezentantul unei banci din oras, pentru a-i garanta ca nu vor fi efectuate perchezitii acolo si nu vor fi adusi suspecti in fata justitiei, relateaza Mediafax.

"Anchetatorul a incercat sa ia mita prin intermediul unui avocat al conducerii bancii si a fost prins in flagrant in biroul sau", a precizat sursa citata. Suspectul a decis sa faca abuz de puterea sa, in timp ce investiga un caz penal in perioada 19 martie-25 mai, pentru a primi o suma importanta de bani sub forma de mita in schimbul renuntarii la procedurile legale, conform anchetatorilor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri