Amsterdam va avea in curand un pod de otel imprimat 3D si care va fi partial suspendat in aer, o noua dovada a faptului ca industria imprimantelor 3D aproape ca nu are limite.

In spatele proiectului se afla firma MX3D, un startup care vrea sa “printeze” structuri complexe peste unul dintre canalele orasului folosindu-se de roboti care sa “deseneze” podurile, scrie Huffingtonpost. Proiectul este impresionant mai ales avand in vedere ca robotii vor genera podul de otel chiar la fata locului.

Heijmans si Autodesk, celelalte firme care vor participa la constructie, vor folosi roboti industriali cu 6 axe care vor incalzi metalul pana la o temperatura de 1.500 grade Celsius si care il vor topi in forma necesara.


Sursa foto: 3dprint.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri