Turisti britanici, germani si belgieni figureaza printre cei 28 de oameni omorati in atacurile teroriste care au avut loc vineri pe litoralul tunisian, anunta autoritatile tunisiene, precizand ca agresorii aveau mitralierele ascunse in umbrele, informeaza Reuters.

Cel putin 28 de persoane, inclusiv numerosi turisti occidentali, au fost ucise in atacurile teroriste comise vineri la doua hoteluri de pe litoralul tunisian Sousse, anunta Ministerul de Interne din Tunis. Printre turistii ucisi se numara cetateni britanici, germani si belgieni, noteaza Mediafax.

Barbati deghizati in turisti au deschis focul la doua hoteluri din Tunisia cu mitraliere Kalasnikov ascunse in umbrele. Turistii au fugit socati dupa atacuri armate comise la doua hoteluri situate in statiunea El Kantaoui si dupa o explozie produsa in orasul Sousse, port la Marea Mediterana. Unul dintre teroristi a fost impuscat mortal de fortele de ordine. Potrivit unor surse, teroristii au venit cu barci, pe mare, au coborat pe plaja si au deschis focul spre turisti.

Hotelurile vizate sunt Riu Imperial Marhaba si Soviva. Potrivit unor surse, unii turisti cazati la aceste hoteluri erau de la bordul unor vase de croaziera care facusera escala in Tunisia. Atacul poarta marca organizatiei teroriste sunnite Statul Islamic, activa in Siria, Irak si Libia. In urma cu doua zile, grupul terorist lansase un apel la comiterea de atentate in perioada Ramadanului.

Sursa foto: Shutterstock / Tunisia

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri