Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a lesinat cateva zeci de secunde, sambata seara, in timp ce asista la prestigiosul Festival Wagner, desfasurat in orasul Bayreuth, afirma surse citate de revista Der Spiegel.

Angela Merkel, in varsta de 61 de ani, a lesinat in timp ce statea pe scaun si si-a revenit dupa cateva zeci de secunde, anunta Mediafax.

Incidentul a avut loc in pauza spectacolului "Tristan si Isolda", de Richard Wahner, in timp ce Angela Merkel se afla la restaurantul Festivalului Wagner.

Cu cateva ore in urma, Angela Merkel fusese fotografiata pe covorul rosu al Festivalului Wagner, zambind alaturi de sotul ei, Joachim Sauer.

Angela Merkel pare sa nu fi fost afectata de incident, ea declarand la sfarsitul spectacolului ca i-a placut foarte mult.

Sursa foto: Mediafaxfoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri