Parlamentul grec a adoptat vineri dimineata cel de-al treilea program de salvare a tarii de la faliment din ultimii cinci ani, in valoare de aproximativ 85 de miliarde de euro, cu 22 de voturi la 64 si 11 abtineri, scrie Mediafax.

Acordul prevede cresterea taxelor si taierea cheltuielilor in schimbul unui imprumut in valoare de aproximativ 85 de miliarde de euro. Tsipras a supravietuit unei rebeliuni din cadrul partidului sau, Syriza (extrema stanga).

In total, 222 de deputati au votat pentru acord, 64 impotriva, iar 11 s-au abtinut. Insa 31 de membri Syriza au votat impotriva acordului, iar 11 s-au abtinut - cea mai ampla rebeliune cu care se confrunta Tsipras de cand a devenit premier.Presa greaca scrie ca Alexis Tsipras urmeaza sa ceara un vot de incredere in Parlament saptamana viitoare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri