Zece imigranti au fost raniti vineri, dupa ce o camioneta condusa de un roman, suspectat de trafic de imigranti, s-a rasturnat pe autostrada M5, in vestul Ungariei, a anuntat politia ungara intr-un comunicat pe site, relateaza Reuters online.

Politia a gasit cel putin 18 imigranti sirieni - dintre care zece erau raniti - langa autostrada, in noaptea de joi spre vineri. Acestia probabil se aflau in camioneta la momentul accidentului, in timp ce vehiculul se indrepta catre Budapesta, se arata in comunicat, potrivit Mediafax.

Cei zece sirieni raniti au fost condusi la spital, pentru a primi ingrijiri. Presa scrie ca soferul roman a fost arestat. Valul de refugiati care se indreapta catre Ungaria continua - in pofida gardului pe care autoritatile unguresti il ridica pe cei 175 de kilometri de frontiera cu Serbia.
Problema este deosebit de ingrijoratoare pentru Ungaria - care a devenit de facto al doilea punct de intrare a imigrantilor in UE, dupa Grecia. Budapesta a inregistrat a treia zi consecutiv un numar-record de imigranti - 3.241 - joi.

Europa se confrunta cea mai importanta criza a refugiatilor de la al Doilea Razboi Mondial incoace. Este vorba despre oameni care fug din calea unor conflicte sau a saraciei din tari din Orientul Mijlociu, Africa si Asia.

Sursa foto: Imigranti/Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri