Autoritatile ungare au oprit marti circulatia trenurilor in gara Keleti, din Budapesta, pentru cateva ore pentru a impiedica imigrantii sa mai plece spre Austria si Germania. Gara a fost evacuata de fortele de ordine, iar imigrantii nu mai au voie sa intre, doar pasagerii cu acte in reguli pot urca la bordul unui tren international cu destinatia Viena, scrie Adevarul.

Sute de imigranti s-au imbrancit marti dimineata in incercarea de a urca la bordul unui tren care urma sa plece spre Viena si Munchen, dar acestia au fost blocati de politie.

Mai multi imigranti au denuntat faptul ca au cheltuit sute de euro pe bilete de tren, dupa ce politia spusese ca vor putea pleca. Sute de imigranti se afla in afara garii Keleti, dupa ce li s-a spus sa paraseasca imobilul, iar politia a format un cordon de securitate la intrarea principala si la celelalte puncte de acces, potrivit agentiei MTI.

Traficul a fost reluat marti in gara Keleti din Budapesta, dar imigrantii nu au voie sa intre, intr-o incercare a autoritatilor ungare de a-i impiedica sa plece spre Austria si Germania.

Citeste articolul integral pe adevarul.ro.

Sursa foto: Imigranti in Budapesta/Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri