Prin aceasta masura, volumul personalului Deutsche Bank va ramane la nivelul de 75.000 de persoane cu norma intreaga, in cadrul schemei de reorganizare decisa de noul directorul general, John Cryan, care si-a inceput mandatul in iulie cu promisiunea reducerii costurilor.

John Cryan a prezentat planurile preliminare membrilor consiliului de monitorizare in cursul zilei de duminica. Purtatorul de cuvant al Deutsche Bank a refuzat sa comenteze informatiile.

Pretul actiunilor Deutsche Bank scazuse in ultima vreme, dupa ce compania dezvaluise in aprilie un amplu plan de restructurare. Imediat dupa prezentarea planului de reorganizare, cei doi directori executivi, Anshu Jain si Juergen Fitschen, au demisionat, iar atributiile executive au fost preluate de John Cryan.

"Este prima data cand exista impresia ca cineva pregateste decizii dure", a declarat una dintre sursele citate.
Disponibilizarile vor viza in principal departamentul tehnologiei informationale, specializat in procesarea tranzactiilor bancare. Cele mai multe disponibilizari ar urma sa vizeze filiale din Londra, New York si Frankfurt. Compania PostBank are aproximativ 15.000 de angajati, iar 8.000 ar urma sa fie disponibilizati.

Sursa foto: https://www.db.com/medien/en/content/buildings_db_worldwide.htm