Un avion de vanatoare avand la bord doua persoane s-a prabusit la frontiera dintre Venezuela si Columbia, iar autoritatile nu au stabilit inca ce s-a intamplat cu cei doi piloti, suspectand ca aeronava transporta droguri, informeaza site-ul agentiei Reuters.

Anchetatorii incearca sa stabileasca de ce s-a prabusit avionul de tip Suhoi-30, care ar apartine Columbiei si ar fi fost implicat in traficul de stupefiante, scrie Mediafax.

Incidentul intervine pe fondul tensiunilor dintre Venezuela si Columbia, care se acuza reciproc de tolerarea grupurilor infractionale. "Fortele Aeriene venezuelane vor lupta neincetat pentru garantarea suveranitatii si independentei, pentru a combate traficul de droguri, grupurile paramilitare si crimele comise la frontiera comuna", a declarat Vladimir Padrino, ministrul Apararii din Venezuela.

Presedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, a inchis puncte vamale comune si a deporat peste 1.500 de cetateni columbieni in ultimele saptamani.

Sursa foto: Accident aviatic/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri