Trei militari romani care actioneaza in cadrul misiunii "Resolute Support" din Afganistan au fost raniti usor duminica, in jurul orei 10.00, in urma exploziei unei masini-capcana, informeaza un comunicat al Ministerului Apararii Nationale.

Militarii executau o misiune de patrulare in aria de responsabilitate, la aproximativ opt kilometri nord de Baza militara de la Kandahar. In urma atacului, militarilor li s-a acordat primul ajutor la fata locului si au fost transportati la spitalul bazei militare din Kandahar, unde se afla internati in stare stabila, in afara oricarui pericol, precizeaza comunicatul, potrivit Mediafax.

Cei trei militari fac parte din Batalionul 811 Infanterie Protectia Fortei "Dragonii Transilvani" si sunt: locotenentul Adrian Ciprian Iriciuc, caporalul clasa a III-a Sergiu Andrei Lineschi, ambii aflati la cea de-a doua misiune in Afganistan, si caporalul clasa a III-a Ion Ichim, aflat la prima misiune intr-un teatru de operatii. Conducerea Ministerului Apararii Nationale urmareste cu atentie evolutia starii de sanatate a ranitilor.

Sursa foto: Militari romani/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri