O nava-cargo americana avand la bord 33 de persoane este disparuta de 48 de ore in Oceanul Atlantic, intr-o zona afectata de Uraganul Joaquin, informeaza CNN.

"Membrii echipajului au transmis ultima data ca au fost loviti de Uraganul Joaquin in apropierea Insulei Crooked, in Bahamas", a comunicat Paza de Coasta a Statelor Unite. Nava El Faro, sub pavilion american, plecase din Portul Jacksonville (Florida) spre San Juan (Puerto Rico). La bordul cargobotului cu lungimea de 224 de metri erau 28 de cetateni americani si cinci polonezi, potrivit Mediafax.

Ultima data, echipajul navei care transporta vehicule a semnalat ca erau conditii de furtuna si o mare agitata. In plus, nava plutea in deriva din cauza unor probleme la motor. Autoritatile americane au trimis doua avioane C-130 pentru localizarea navei El Faro. "Pana in acest moment, incercarile de localizare si de restabilire a comunicatiilor cu nava El Faro au fost zadarnice", a comunicat sambata Paza de Coasta americana. Nava a disparut intr-o zona afectata de Uraganul Joaquin, care a degajat rafale de vant de peste 200 de km/h in Arhipelagul Bahamas.

Sursa foto: Pawel Kazmierczak/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri