Compania Burson-Marsteller si agentia independenta de afaceri publice CEC Government Relations au anuntat, luni, formarea unui parteneriat strategic, prin care CEC devine afiliatul Burson-Marsteller, in Romania, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria si Bulgaria.

Responsabilul pentru derularea relatiei cu CEC va fi Jeremy Galbraith, presedinte al Consiliului de Administratie Burson-Marsteller Bruxelles si presedinte al departamentului european de afaceri publice. Armin Huttenlocher, director al Burson-Marsteller Berlin va conduce procesul de prezentare a CEC Government Relations birourilor si clientilor Burson Marsteller din lume.

"Sunt convins ca aceasta asociere reprezinta un mare avantaj pentru clientii nostri. in Europa de azi, este din ce in ce mai mult nevoie sa se poata organiza un lobby pentru capitalul celor douazeci si cinci de membri, care vor fi in curand douazeci si sapte, pentru a se putea crea majoritatea calificata sau minoritatea care blocheaza, atunci cand este nevoie, pentru a influenta politica sau legislatia Uniunii Europene. CEC este singura companie specialista in domeniul afacerilor publice, in Europa Centrala, iar aceasta resursa reprezinta o crestere semnificativa a capacitatii noastre de a influenta efectiv politica UE, la fel ca si legislatia nationala in cele sase tari in care CEC opereaza ca partener al nostru", a declarat citat de NewsIn Jeremy Galbraith.

"Pentru noi, relatia cu Burson-Marsteller reprezinta o posibilitate formidabila de a ne capitaliza puterea regionala in Europa Centrala", au declarat partenerii fondatori ai CEC, Marek Matraszek si James de Candole. "Fie ca activeaza ca investitor in aceasta regiune, fie ca jucator major care doreste sa influenteze mediul de reglementare al UE, suntem convinsi ca alianta dintre Burston-Marsteller si CEC reprezinta oferta unei echipe puternice pentru clientii internationali de pe piata europeana in dezvoltare a afacerilor publice", au precizat fondatorii agentiei.

CEC isi va pastra independenta in acest acord: "Termenii acordului nostru cu Burston-Marsteller inseamna ca noi suntem paretnerul lor preferat, noi vom con tinua sa lucram si cu alte agentii de consultanta in domeniul afacerilor publice de la Bruxelles si din restul lumii", au specificat fondatorii CEC.

Compania Burson-Marsteller, creata in anul 1953, este una dintre principalele firme europene de relatii publice si de afaceri publice. Aceasta companie furnizeaza o gama larga de servicii de relatii publice, de afaceri publice, publicitate si servicii de web design.

CEC Government Relations, fondata in anul 1993, este cea mai mare agentie independenta de consultanta din Europa Centrala, cu birouri deschise la Bucuresti, Praga, Bratislava, Budapesta si Sofia.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri