Malaysia a cheltuit 54 milioane dolari pentru operatiunile de cautare a avionului disparut in 2014

Malaysia a cheltuit aproape 54 de milioane de dolari pana acum pentru operatiunile de cautare a avionului de pasageri disparut din martie 2014, anunta surse oficiale citate de site-ul agentiei DPA, relateaza Mediafax.

Cifra a fost anuntata in Parlament de ministrul Transporturilor, Liow Tiong Lai. Lai a subliniat ca este vorba de totalul fondurilor cheltuite de Malaysia pana la sfarsitul lunii octombrie. Costurile operatiunilor la care au participat inclusiv Australia si China nu se cunosc.

Un fragment al fuselajului unui avion a fost gasit la finele lunii iulie pe o plaja a Insulei Reunion, apartinand Frantei si situata in Oceanul Indian, in apropiere de Madagascar. La inceputul lunii august, un al doilea fragment de epava de avion a fost adus la tarm, tot pe Insula Reunion, in Oceanul Indian, dupa ce un prim fragment, o bucata de aripa, despre care se crede ca ar proveni de la zborul MH370, dat disparut anul trecut.

La finele lunii august a anului trecut, compania Malaysia Airlines a anuntat ca va renunta la o treime din personal, ca urmare a problemelor cu care s-a confruntat in 2014.In acest fel, Malaysia Airlines a anuntat concedierea a 6.000 de angajati, reprezentand aproape o treime din personalul companiei, intentionand tot atunci sa reduca si numarul de zboruri pentru a evita intrarea in faliment dupa cele doua tragedii care i-au afectat imaginea

Avionul Boeing al companiei Malaysia Airlines a disparut pe 8 martie 2014 in timp ce zbura de la Kuala Lumpur spre Beijing. La bordul avionului erau 239 de pasageri si membri ai echipajului, considerati morti.

Citeste si:
Accident aviatic pe aeroportul Băneasa. Un Boeing cu 84 de...
Accident aviatic pe...
Citeste si:
Primele semne de sarcina
Primele semne de sarcina


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri