Un magazin de bijuterii situat la doar 40 de metri de Palatul Elysée, sediul Presedintiei Frantei, a fost vizat, vineri, de un jaf armat in urma caruia s-au furat obiecte in valoare de aproximativ un milion de euro, relateaza postul Europe 1.

Jaful armat a vizat magazinul de bijuterii Chopard, situat in zona Saint-Honoré din Paris. Jaful, care ar fi fost comis de un singur individ, a avut loc la doar 40 de metri de Palatul Elysée, noteaza Mediafax. Conform unor surse citate de postul Europe 1, hotul a reusit sa fuga cu bijuterii in valoare de circa un milion de euro.

Politia franceza il cauta activ pe autor, un individ in varsta de aproximativ 40 de ani. Incidentul a avut loc in pofida faptului ca zona din apropierea Presedintiei Frantei este plina de agenti ai fortelor de ordine.

Autoritatile au luat masuri speciale de securitate la Paris dupa atacurile teroriste din 13-14 noiembrie, cand membri ai retelei fundamentaliste Stat Islamic au ucis 130 de persoane.

Sursa foto: S.Borisov / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri