Primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca, a fost prezent in Romania pentru a discuta cu premierul Dacian Ciolos despre ajutorul pe care statul nostru il poate oferi Republicii Moldova prin sustinerea unor proiecte la nivelul autoritatilor locale.

"Am discutat cu Dorin Chirtoaca. (...) L-am invitat cand m-am intalnit cu dansul la Iasi, la evenimentul privind aniversarea Marii Uniri, unde am avut o prima discutie informala legata de modul in care functioneaza autoritatile publice locale si despre modul cum Romania, in proiecte de colaborare cu Republica Moldova, ar putea ajuta cetatenii Republicii Moldova si direct, prin sustinerea directa a unor proiecte la nivelul autoritatilor locale. Am vrut sa am o discutie cu dansul pentru a putea valorifica experienta lui, in calitate de primar, legat de modul in care functioneaza autoritatile locale si de modul in care am putea ajuta si direct autoritatile locale", a precizat Dacian Ciolos , conform Mediafax.

Premierul Dacian Ciolos a trimis o scrisoare ce detaliaza reformele pe care Chisinaul trebuie sa le adopte pentru deblocarea celor 60 de milioane de euro din acordul de imprumut semnat de cele doua tari.

Sursa foto: NuOilSuwannar / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri