Cum au reactionat romanii, ofensati de candidatul american democrat: Scoate viza, va rezolvam noi problemele

Bernie Sanders, candidat la prezidentiale din partea democratilor in SUA, a facut ieri o declaratie nepotrivita pe Twitter, conform careia „este inacceptabil ca Romania sa aiba Internet mai rapid” ca in State. Reactiile romanilor au fost amuzante si, totodata, intepatoare.

Agentia Paravion.ro a fost, poate, una dintre cele mai „pe faza”, oferindu-i lui Sanders un raspuns amuzant – „vino la noi pentru a experimenta super Internetul nostru. Poti sa tweet-uiesti nelimitat. Adu-ti si un prieten, facem noi cinste cu biletele de avion!”, scrie NYTimes.

Un alt utilizator i-a transmis lui Sanders sa renunte la viza pentru romani, pentru ca inginerii nostri sa vina mai usor in State si sa le rezolve problemele cu Internetul. Un altul a creat postere de campanie pentru Sanders – „Faceti Internetul mai rapid in SUA – invadati Romania!”.

Altii in schimb s-au aratat doar ofensati de cele scrise de Bernie Sanders; un utilizator a scris ca Sanders considera ca americanii trebuie neaparat sa fie mai buni la toate decat toti ceilalti si a numit atitudinea ca fiind profund lipsita de respect.

Citeste si:
Berniespeedtest.com, replica online a romanilor la invidia lui Bernie
Berniespeedtest.com - replica...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Citește și
Elveţia refuză să schimbe numele ''rasist'' al unui munte
Setari Cookie-uri